Behöver du hjälp med dina trätransporter? När det gäller trätransporter i Sverige, så är JB-Transport ett bra val. Detta transportföretag har idag 8 bilar och 16 anställda. Hos dem kan du få hjälp med olika former av transport:

  • Virkestransporter
  • Trätransporter
  • Flistransporter
  • Transport av ströprodukter

Detta transportföretag har även möjlighet att transportera annat gods som till exempel virke, valstråd, wellpapp, samt en hel del annat.

Transportera ditt trä på bästa sätt

När du behöver ha trätransporter, så kan du vända dig till JB-Transport. Just att transportera trä är något som inte alltid är enkelt att göra på egen hand. Då är det smart att vända dig till ett företag som kan detta med transporter samt som har de rätta bilarna för att göra det.

Att ha en långsiktig partner är även det bra, så att du vet att alla transporter fungerar på det vis du vill ha dem. JB-Transport passar bra för dig som har företag i och runt Småland. Det eftersom att de själva är belägna i Vrigstad.

Ett bra transportföretag

Oavsett om du vill ha hjälp med att transportera trä eller annat, så är det inte fel att välja ett transportföretag som JB-Transport. De har många års erfarenhet av branschen och kan se till att du får den typ av transport du behöver. Detta företag värnar även om miljön och de har en god miljöpolicy. Det gör att de kan erbjuda vägtransporter med minsta möjliga påverkan av miljön. Vill du veta mer om vad detta företag kan göra för dig, besök då deras hemsida eller ta kontakt med dem så kan de berätta mer.